• 17-18-19-20 juni 2021
  • Dessel, België

Bizkit Park

Bizkit Park
Played at Graspop Metal Meeting
2019

Genre

Nu Metal

Country

België

Biography

BIZKIT PARK brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere sub genres uit de alternatieve muziek: NU-METAL

Alle knallers uit dit weergaloos tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, Disturbed .. Ze moeten er allemaal aan geloven.

Ondanks onderschat en verguisd door de critici heeft Nu-Metal voor de soundtrack van een hele generatie gezorgd. Welke millenial is niet vertrouwd met de middelvinger van Fred Durst, de geschifte outfits van Wes Borland of de gemaskerde tronie van Corey Taylor? Daarnaast zorgde Nu-Metal voor het laatste bolwerk van de zware gitaar in de mainstream. Snoeiharde riffs, beukende drums en tonnen attitude dagelijks op radio en tv.. Een mens zou voor minder nostalgisch worden.

Hoog tijd dus voor een passend eerbetoon. Bizkit Park neemt de taak met duizelingwekkend enthousiasme ter harte en maakt elk beschikbaar podium met de grond gelijk. 'Keep on rollin' baby, you know what time it is" (#GMM19)