Praktische info

INCHECKEN - PARKEREN - VOORZIENINGEN - WAT MAG (NIET) - VEILIGHEID

INCHECKEN

Inchecken kan vanaf donderdag om 12u. Camping Skullotel is open tot maandagmiddag.

Het is niet toegestaan om op woensdagavond/nacht voor de ingang van camping Skullotel te kamperen.

Je festivalticket geeft geen toegang tot Camping Skullotel. En omgekeerd geldt ook dat je ticket voor Camping Skullotel geen toegang geeft tot het festivalterrein.

Bij aankomst parkeer je op de parking van camping Skullotel. Vervolgens ruil je aan de receptie je Flexotel voucher om voor je toegangsbandje voor camping Skullotel en krijg je meteen ook al je ontbijtbonnen.

De receptie medewerkers begeleiden je naar je Flexotel en jullie maken samen een plaatsbeschrijving op. Vervolgens ontvang je de sleutel en kan je zorgeloos festivalweekend starten.

Op zondagavond kan je uitchecken van 20 uur tot 01 uur en op maandagochtend tot 12 uur. Vergeet niet om opnieuw langs de receptie te gaan om de plaatsbeschrijving af te ronden en om je sleutel te overhandigen. De waarborg wordt na het festival teruggestort door Ticketmaster.

PARKEREN

Camping Skullotel heeft een eigen parking. De parking is enkel toegankelijk met geldig parkingticket. Extra voertuigen parkeren gratis op een GMM-parking in de buurt.

Eens je je wagen geparkeerd hebt, vragen we om tijdens het festival niet aan en af te rijden (tenzij voor noodgevallen), uit respect voor je medebewoners

Kom je met de trein? Dan mag je aan het station van Mol op vertoon van je festivalticket gratis De lijn bus 470 richting Turnhout nemen. Je stapt af aan de Kiss & Ride op Dessel-Markt en stapt daar over op de gratis shuttle naar het festival. Uitstappen aan de rotonde en vervolgens 1,5 km wandelen tot aan camping Skullotel

VOORZIENINGEN

Je kan gratis gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen: douches, wasbakken en toiletten met stromend water.

Het camping Skullotel-ticket is inclusief ontbijt op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 8 en 12 uur. Kwestie van meteen een goeie fond te leggen…

Met je camping Skullotel-polsbandje mag je aan de hoofdingang van het festival de Fast Lane nemen.

Lees hier welke ADL-voorzieningen er zijn op camping Skullotel.

WAT MAG (NIET)

Lees het huisreglement van camping Skullotel om te weten wat toegelaten is.

Samengevat:

Thuislaten: droog ijs - drugs - fakkels - fornuizen - gasbranders - gasinstallaties - geluidsinstallaties - grote barbecues - kolenbarbecues - wegwerpbarbecues - fietspop - flyers - glas - kaarsen - huisdieren (behalve assistentiehonden) - messen - partytenten -scherpe voorwerpen - stroomgeneratoren - tapinstallaties - vuurwerk - vuurtjes - wapens (duh) - zakmessen.

Mogen mee: kleine campingvuurtjes (zie hier voor het overzicht van alle toegelaten cartridges) - parasols.

VEILIGHEID

  • Op camping Skullotel zijn er brandgangen gemaakt die te allen tijde vrij moeten blijven. Voertuigen, tenten of andere constructies die de doorgang verhinderen worden zonder pardon verwijderd. Er mogen naast het Flexotel geen voertuigen, tenten of andere constructies geplaatst worden.
  • Eerste hulp kan gevraagd worden via de receptie.
  • Waardevolle spullen laat je thuis of berg je op in de lockers op het festivalterrein. Diefstal kan je melden op het politiekantoor op de festivalwei. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen, verlies of beschadiging.
  • Vragen over camping Skullotel kan je mailen naar skullotel@graspop.com