• 17-18-19-20 juni 2021
  • Dessel, België

Aerosmith herbevestigd als afsluiter voor 25ste GMM!

Met het legendarische Aerosmith voegt Graspop Metal Meeting de eerste naam toe aan de line-up van de uitgestelde 25ste XL-editie. De Amerikaanse band onder leiding van het illustere duo Steven Tyler/Joe Perry vierde in 2020 zijn 50ste verjaardag. Door het corona virus kon hun wereldtournee dit jaar jammer genoeg niet doorgaan. Maar niet getreurd! Op zondag 20 juni 2021 zal Aerosmith halt houden in Dessel om GMM 2021 in stijl af te sluiten met een exclusieve Beneluxshow.

In 2021 zal Aerosmith nog meer geschiedenis schrijven want ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de band reizen ze heel Europa door. Deze grootse Europese tournee wordt afgetrapt onmiddellijk na hun waanzinnig populaire concertreeks in Las Vegas, AEROSMITH: DEUCES ARE WILD. De reeks van meer dan 50 shows in het Park MGM brachten Aerosmith al tot aan de top van de Billboard Boxscore Chart en leverde de band de tweede plaats op in de Hot Tours Chart.

De rest van de line-up maken we in de komende maanden bekend. De verkoop van GMM 2021 zal later dit jaar starten. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media om als eerste updates te ontvangen.