Affiche GMM 2019 bijna helemaal rond – 13 nieuwe bands

De affiche van Graspop Metal Meeting 2019 krijgt vandaag één van zijn laatste aanvullingen. Alweer een pak stevige namen waarmee het festival kan pronken. 13 stuks dit keer: Beartooth komt er bij op de pre-dag van het festival op donderdag. Architects, Carpenter Brut, Atreyu, en Candlebox worden toegevoegd aan het programma van vrijdag. Behemoth, Clutch, Beast In Black aan dat van zaterdag. En tot slot: Gojira, Kvelertak, Deadland Ritual (metal’s nieuwste super group van Black Sabbath’s Geezer Butler en ex-Guns N‘ Roses’ Matt Sorum!), While She Sleeps, en Insomnium komen op zondag naar Dessel.

KISS, Slipknot, Within Temptation zijn de headliners van het festival dat van 21 tem 23 juni plaatsvindt in het Festivalpark aan de Stenehei in Dessel. Andere topacts zijn onder meer Slayer (de allerlaatste Benelux show!), Def Leppard en Sabaton. Een overzicht van alle tot op heden bevestigde namen in een handig overzicht per dag via deze link hier. Final touches aan de line-up volgen weldra.

De ticketverkoop voor GMM 2019 is reeds gestart via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Na de uitverkochte editie van vorig jaar met 200.000 bezoekers, zijn 142 dagen voor aanvang alvast de VIP-dagtickets voor zondag uitverkocht. Ook met de andere ticketcategorieën gaat het aardig vooruit.