COMBITICKETS GMM 2019 UITVERKOCHT!

Hell yes! De ticketverkoop voor Graspop Metal Meeting 2019 gaat als een ware snelheidstrein vooruit. Sinds begin deze week zijn alle combitickets de deur uit. Dat betekent dat er enkel nog dagtickets voor vrijdag 21 juni (met o.a. headliners Slayer en Within Temptation) en zondag 23 juni (met o.a. headliners KISS en Sabaton) te koop zijn. Haast je, want ook die tickets naderen de laatste aantallen...

Voor zij die naast een ticket grepen voor de dag(en) van voorkeur: schrijf je in op de wachtlijst! Indien er opnieuw tickets beschikbaar komen, krijg je een melding volgens het first come, first served principe.

Heb je een ticket teveel besteld of moet je door omstandigheden Graspop Metal Meeting 2019 missen? Dan kan je je overbodige ticket(s) aan de online omruilservice van Ticketmaster aanbieden. Let wel, dit kan enkel voor de ticketcategorieën die uitverkocht zijn. Deze geretourneerde tickets worden aangeboden aan personen die zich geregistreerd hebben voor de wachtlijst.

Alle ticketinformatie, link naar de wachtlijsten en online omruilkassa vind je op de website hier. Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via a ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.