Gezocht: twee Belgische bands voor de Red Bull Metal Dome!

Graspop Metal Meeting viert feest! Vier dagen lang de hardste riffs, met op donderdag 18 juni 2020 nog plaats voor jouw band! Got what it takes?

Hoera! Graspop Metal Meeting blaast je in 2020 al 25 jaar omver. Om dat te vieren knalden ze al heel wat internationaal gitaargeweld op de affiche, maar is er ook nog plaats voor talent van eigen bodem in de Red Bull Metal Dome op donderdag 18 juni 2020. Dat lees je goed: jouw band kan het publiek opwarmen voor Iron Maiden. En dat staat sowieso op je bucketlist, toch?

Blaast jouw band het dak van de Red Bull Metal Dome met strakke riffs, razend drumwerk en een muur van tricolore geluid? Stuur dan een mail naar gmm@redbullmusic.be! Daarin natuurlijk al de nodige contactgegevens, muziek, video, foto’s en links naar eventuele online profielen op Facebook of Bandcamp. Je kan materiaal insturen tot en met vrijdag 21 februari 2020. Daarna worden de geselecteerde bands persoonlijk gecontacteerd!

"Het is het beste gevoel dat je ooit kan hebben," zegt drummer Frederik Cosemans van Hemelbestormer. Zij speelden in 2019 in de Red Bull Metal Dome. "Voor zoveel mensen je muziek spelen, nummers waar je met hart en ziel aan gewerkt hebt, en dan zo'n respons krijgen. Onbeschrijflijk. Ik bedoel, je hoopt dat er mensen naar je komen kijken, maar zoveel? Dit was waw."