GMM 2019 SOLD OUT!

Graspop Metal Meeting schrijft opnieuw geschiedenis! Het grootste hard rock- en metalfestival in de Benelux is voor het tweede jaar op rij voor aanvang uitverkocht. Er resten enkel nog enkele logementen op Devil’s Lake, Camping Skullotel en huurtententen op Camping Boneyard. Festivaldirecteur Peter Van Geel is maar wat trots op de knalprestatie van het festival: “Top resultaat, we zijn er super blij mee! Dit bewijst nogmaals dat metal verre van dood is! Dank aan alle GMM-fans. We maken er weer een fantastische editie van."

Er vindt geen verkoop plaats aan de dagkassa tijdens het festival. Wachtlijsten en een online omruilservice waar in een veilige omgeving van Ticketmaster tickets op reguliere wijze van eigenaar kunnen wisselen, zijn per direct actief voor alle ticketcategorieën. Alle info is consulteerbaar op graspop.be/nl/tickets. Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Het festivalpark op de Stenehei in Dessel verwelkomt van vrijdag 21 juni tem zondag 23 juni 150.000 bezoekers uit meer dan 100 landen. Het festival biedt een ijzersterke en veelzijdige line-up. Met headliners als KISS, Slipknot, Slayer, Sabaton, Within Temptation en Lamb Of God, een mix van gevestigde waardes en nieuwe generatie top acts. Maar ook met de strafste en beste bands uit de verschillende subgenres, en randanimatie. Meer dan 120 bands en DJ acts in totaal. Voor iedereen wat wils. Een formule die gesmaakt wordt. Het festival groeit nog steeds in populariteit in binnen- en buitenland. Het volledige programma is hier te consulteren.

LAST CALL VOOR GMM-MUNTEN IN VOORVERKOOP

Drank en eten op het festival worden betaald met GMM-munten. Eén GMM-munt in voorverkoop kost € 2,65. Net iets voordeliger dan op het festivalterrein. GMM-munten in voorverkoop zijn verkrijgbaar tem donderdag 6 juni. Sla nog snel je slag via de link hier.

KOM VOORDELIG MET DE TREIN

Vergeet files en parkeerproblemen. Maak het jezelf makkelijk en kom met de trein naar het festival! Voor slechts € 10* reis je tussen donderdag 20 t.e.m. maandag 24 juni met het speciale e-treinbiljet Graspop Metal Meeting 1x heen & terug in 2de klas. Je vertrekt vanuit elk Belgisch station naar het treinstation in Mol. Vervolgens stap je op de gratis shuttlebus die je tot op wandelafstand van het festivalterrein en de camping Boneyard brengt. Op donderdag en maandag zorgt NMBS voor extra capaciteit in functie van de openingsuren van de campings. Waar te koop? Het e-treinbiljet Graspop Metal Meeting is enkel online te verkrijgen en dit vanaf woensdag 5 juni op nmbs.be/graspop. Je vindt er ook alle info en voorwaarden.

* Bij vertrek vanuit het station Brussels Airport - Zaventem wordt de Diabolotoeslag voor de heen-en-terugreis automatisch toegevoegd.