Line-up en poster voor #GMM23 compleet!

31 mrt

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar de line-up voor de 26ste editie van Graspop Metal Meeting is compleet! Op vrijdag 16 juni sluit Machine Head de South Stage af. Na heel wat jaren van afwezigheid komt de band rond Robb Flynn dit jaar eindelijk terug naar Dessel en ditmaal met een EXCLUSIEVE EUROPESE FESTIVALSHOW!

Machine Head headliner op vrijdag 16 juni!

De band uit Oakland, Californië bracht vorig jaar met “Of Kingdom and Crown” hun 10e en één van hun hardste albums uit. Machine Head’s laatste passage op de weide van Graspop Metal Meeting in 2012 was al memorabel en ze zullen dit kunstje 11 jaar later ongetwijfeld moeiteloos herhalen! Smeer de kelen al maar om klassiekers als ‘Imperium’, ‘Aesthetics Of Hate’ en ‘Davidian’ mee te brullen! De band brengt voor hun vierde bezoek aan GMM een speciale headline productie mee naar Dessel. Let freedom ring with a shotgun blast!

HELLMUT LOTTI GOES METAL

Ook mogen we deze editie Helmut Lotti, één van de beste klassieke stemmen in België, verwelkomen met zijn nieuwe project: “Hellmut Lotti Goes Metal”. De zanger heeft al langer een voorliefde voor metal en deze passie komt hij (voor de eerste keer live) voorstellen aan het GMM-publiek. Afspraak op zondag 18 juni in de Metal Dome!

#gmm23 poster

Maken de line-up voor #GMM23 compleet: Eclipse, Pro-Pain, Rage Against The Machine-gitarist Tom Morello en Schizophrenia. Elegant Weapons verhuist van donderdag naar zondag.

alle bevestigde namen

TICKET UPDATE:

Alle accommodaties voor GMM 2023 zijn ondertussen uitverkocht. Alle VIP Deck tickets voor donderdag 15 juni en alle festivaltickets voor zaterdag 17 juni zijn al de deur uit. Wil je hét metalen hoogtepunt van het jaar niet missen? Bestel dan snel je tickets via ticketmaster.be.

Delen
Vorige De Zwaarste Lijst! Volgende Uurschema en GMM23 App Powered by Proximus beschikbaar!