• 16-17-18-19 juni 2022
  • Dessel, BelgiĆ«

Onderweg naar Graspop Metal Meeting 2022!

Binnenkort vliegen de poorten van de heilige gronden van Dessel weer open. Hier enkele tips om de bijbehorende verkeersdrukte te trotseren.

Op je stalen ros rij je vlot langs het aanschuivende autoverkeer. Kom je van verder? Gebruik dan de Park & Bike EAST of Park & Bike WEST. Een andere manier om makkelijk op GMM te geraken is het openbaar vervoer. Koop hier je treinticket aan halve prijs mét gratis shuttlebus vanaf het station van Mol!

Word je gebracht? Lucky you! Volg de borden naar de Kiss & Ride. Na een wandeling van zo’n 2 kilometer bereik je de GMM festivalsite.

Wil je genieten van een gereserveerde zetel in een comfortabele autocar? Kies dan voor de betalende shuttledienst. Die brengt je in VIP-stijl van en naar meer dan 30 Belgische steden en de luchthavens Brussels Airport (BRU), Brussels South Airport (CRL) en Eindhoven Airport (EIN). Koop je ticket voor de Airport shuttle (enkel), Camping shuttle (enkel) of Festival shuttle (heen en terug).

Toch met de wagen?
Elk jaar denken we hard na over de impact van GMM op de omgeving en het milieu. Als duurzaam festival willen we een verschil maken. Naast initiatieven om de afvalberg te verkleinen, zoals onze Ducks of t(h)rash, willen we ook onze uitstoot aanpakken. Daarom werken we vanaf dit jaar met een betaalparking.

Heb je een VIP-festivalticket en slaap je op Camping Boneyard? Parkeer dan NIET op de VIP-parking maar op een van de reguliere parkings. De reguliere parkings zijn dichter gelegen bij Camping Boneyard. VIP-parking tickets daarentegen zijn geldig op alle parkings.

Koop je parkingtickets in online voorverkoop, zo betaal je slechts € 15 per auto én help je mee om files te verminderen. Ter plaatse kost een ticket € 20 per auto (betaling enkel met bank- of kredietkaart). Let wel: parking verlaten = opnieuw betalen. Wie elke dag met de wagen komt, betaalt telkens een nieuw parkingticket.  Koop hier je parkingticket.

TIP! Hou vooral donderdag rekening met eventuele files. COMBI PLUS (VIP) ticket? Kom woensdag af. Zo vermijd je de drukte.

Good to know: Logeer je op een camping van Graspop Metal Meeting? Dan kun je daar alvast je festivalticket en muntenvouchers omruilen. Als dagbezoeker kun je terecht bij de omruilzone aan de Main Entrance.

Stay metal, stay safe & take care!

GMM