Reis wijs naar Graspop Metal Meeting

Al nagedacht hoe je naar het festival komt dit jaar? Vergeet files en parkeerproblemen. Maak het jezelf makkelijk en kom met de trein naar het festival! 

Voor slechts € 10 reis je met het speciale e-treinbiljet Graspop Metal Meeting heen en terug in 2de klas vanuit elk Belgisch vertrekstation naar het treinstation in Mol. Vervolgens stap je op de gratis shuttlebus die je tot op wandelafstand van het festivalterrein en de camping Boneyard brengt. Let wel, vertrek je vanuit het station Brussels Airport - Zaventem dan wordt de Diabolotoeslag voor de heen-en-terugreis automatisch toegevoegd.

Je kunt 1 keer heen & terug reizen binnen de periode van donderdag 21 t.e.m. maandag 25 juni 2018. Op donderdag en maandag zorgt NMBS voor extra capaciteit in functie van de openingsuren van de campings. Nog een aardigheidje: op donderdag rijdt er een Party Train met DJ vanuit Antwerpen-Centraal naar Mol. Feest verzekerd! Uur van afreizen vind je weldra op de website van NMBS.

Je koopt het e-treinbiljet Graspop Metal Meeting alleen online en dit vanaf vandaag woensdag 30 mei op nmbs.be/graspop. Je vindt er ook alle info en voorwaarden.