SATURDAY - SOLD OUT

Het belooft een drukke zomer op de Stenehei in Dessel te worden. En met zulke ijzersterke line-up voor GMM18, gaat het ook meer dan uitstekend met de ticketverkoop. Na de combitickets (3 dagen of XL 4 dagen) en de dagtickets voor vrijdag, zijn nu ook de dagtickets voor zaterdag 23 juni uitverkocht! Er werd een wachtlijst geactiveerd voor zaterdagtickets waar kandidaat ticketkopers zich op kunnen registeren. Alle ticketinfo vind je hier.

Kortom, een maand voor het festival zijn er enkel nog dagtickets voor donderdag 21 juni, met headliners Guns N’ Roses en Ghost, en zondag 24 juni, met headliners Ozzy Osbourne en Judas Priest, te koop. Twijfel dus niet en plaats nog snel je ticketbestelling. Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

ONLINE OMRUILSERVICE

Heb je een ticket teveel besteld of moet je door omstandigheden Graspop Metal Meeting 2018 missen? Dan kan je je overbodige ticket(s) aanbieden voor verkoop via de online omruilservice bij Ticketmaster. Reeds aangekochte tickets kunnen zo op een veilige en reguliere manier doorverkocht worden aan mensen geregistreerd op de wachtlijst voor combi XL- en dagtickets voor vrijdag en zaterdag. Let wel, er zijn enkele spelregels en afspraken verbonden aan de online omruilkassa. Lees deze goed na voor je overgaat tot het deelnemen aan de online omruilservice van je festivalticket(s). Meer info vind je hier.