Uurschema en GMM23 App Powered by Proximus beschikbaar!

21 apr

Het uurschema en de GMM23 App Powered by Proximus zijn vanaf nu beschikbaar. Het aftellen naar de 26e editie Graspop Metal Meeting is nu pas echt begonnen.

Begin nu je planning te maken!

ver 55 dagen zwaaien de poorten van de heilige festivalgronden weer open. Je kunt al volop beginnen je planning op te maken met welke bands je wanneer wilt zien. Je vindt het uurschema op de website en in de GMM App Powered by Proximus. 

De GMM23 App Powered by Proximus kun je nu al downloaden in de Google Play Store en App store. Een must voor iedereen die naar het festival komt want zo blijf je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en eventuele line-upwijzigingen.

Bad Wolves en Novelists hebben helaas hun komst naar GMM moeten annuleren. Ze worden vervangen door Blind Channel en Paledusk.

Ticket update: 

Alle accommodaties voor GMM 2023 zijn uitverkocht. 

De VIP Deck tickets voor donderdag, zaterdag en zondag zijn allemaal de deur uit. Ook de reguliere dagtickets voor zaterdag zijn volledig uitverkocht. Wil je hét metalen hoogtepunt van het jaar niet missen? Bestel dan snel je tickets via ticketmaster.be.

 Intussen wensen we je veel afkruisplezier op de kalender. We zien jullie graag op de heilige gronden in Dessel!

GMM

Delen
Vorige Line-up en poster voor #GMM23 compleet! Volgende GMM plant bos met groene betaalapp bonsai