Tickets

Alle tickets voor Graspop Metal Meeting zijn enkel online verkrijgbaar via www.ticketmaster.be.

FESTIVALTICKETS

VIP TICKETS

GMM-munten

GMM-munten zijn te koop tot en met zondag 4 juni 2023.

Cashless

Eten en drinken betaal je op het festival niet langer met fysieke munten maar met Skullies op je festivalbandje. Zo wordt de tag aan je festivalbandje jouw elektronische portemonnee. Gedaan met munten verliezen! Ook op camping Boneyard, Inferno en Metal Town zijn dezelfde Skullies geldig. Tijdens het festival betaal je € 3,50 per Skully. Na het festival nog Skullies over? Maak een account aan en krijg de waarde teruggestort (er wordt een servicekost van 0,5 Skully aangerekend).

Vanaf maandag 5 juni kan je HIER je online account aanmaken en Skullies opladen. 

parkeren

Alle publieksparkings van GMM zijn betalend. Koop hier je parkingticket in voorverkoop voor € 15. Voor een parkingticket ter plaatse betaal je € 20 (enkel met de kaart, cash wordt niet geaccepteerd). Let op: verlaat je de parking en wil je op een later tijdstip weer oprijden, dan zal je opnieuw moeten betalen. Wie elke festivaldag met de auto naar GMM komt, zal dus telkens een nieuw parkingticket moeten kunnen voorleggen.

Inbegrepen in elk festivalticket: toegang tot het festivalterrein, camping Boneyard en de pendelbus naar Mol station.

Inbegrepen in elk VIP Deck festivalticket: naast het bovenstaande toegang tot de vipparking en  het VIP deck. Toegang tot de vipparking kan enkel met geldig vipparking ticket. Het vipparking ticket moet je aanvragen bij aankoop van je tickets, maximum 1 vipparking ticket per 2 VIP festivaltickets eten en drinken is niet in de prijs inbegrepen. Klik hier voor meer info.

Prijzen zijn inclusief servicekosten en ecotaks. Er komen geen betaalkosten bij de ticketprijs bij. Treinticket is niet inbegrepen in de prijs. Koop je tickets enkel via de officiële kanalen. Tickets waarvan we weten dat ze opnieuw te koop werden aangeboden aan een forse prijs, komen op de zwarte lijst en geven geen toegang tot het festival. De aankoop van je ticket(s) betekent dat je automatisch akkoord gaat met de algemene verkoopsvoorwaarden.

Vragen over je ticketbestelling? Check eerst de FAQ hieronder. Met overige vragen kan je terecht op de Ticketmaster FAQ, stel je vraag hier of bel je naar de helpdesk van Ticketmaster op + 32 (0)70 222 107 (30 cent/min). 

faq

Welke betaalmethoden zijn er bij Ticketmaster?

Een overzicht vind je hier.
De betaalkosten zijn niet van toepassing op GMM tickets.

Ik heb bij Ticketmaster tickets besteld en betaald, maar niet ontvangen. Help!

Kijk eerst in je mailbox of de tickets niet in je spamfolder (ongewenste berichten) zitten. Log in bij Ticketmaster en check de status van je bestelling. Nog steeds geen tickets gevonden? Neem dan contact op met Ticketmaster.

Ticket(s) kwijt? Geen toegang meer tot je mailbox? Tickets gestolen?

Neem contact op met Ticketmaster. Hou je bestelnummer bij de hand (als je die nog ergens hebt liggen). 

Mijn festivalticket staat op een andere naam, mag ik hiermee binnen?

Ja. Op de tickets staat de naam van de persoon die bij Ticketmaster de tickets besteld heeft.  

Mogen kinderen gratis binnen?

Nee. Er is ook geen korting voor kinderen. De organisatie raadt af om met kleine kinderen naar het festival te komen.

Zijn er gratis tickets voor begeleiders van personen met een beperking?

Nee. Begeleiders van personen met een beperking moeten ook een geldig festivalticket kunnen voorleggen aan de ingang.

Kan ik vier dagtickets omruilen voor één combiticket?

Nee. Dit is niet mogelijk.

Kan ik aan de kassa nog een combi- of dagticket kopen?

Ja, zolang het festival niet uitverkocht is. Dagtickets zijn pas te koop op de dag zelf vanaf 8 u.

Waar haal ik de GMM-munten af die ik in voorverkoop heb gekocht?

Samen met je festivalticket ruil je je GMM-muntenvoucher om in de omruilzone.

Wegens omstandigheden kan ik niet meer naar GMM komen. Krijg ik mijn ticket terugbetaald?

Helaas, aangekochte tickets worden niet terugbetaald.

Wegens omstandigheden kan ik niet meer naar GMM komen. Mag ik mijn ticket doorverkopen?

We raden aan om je ticket(s) enkel door te verkopen aan mensen die je kent/vertrouwt.
Een gewaarschuwd festivalganger … lees hier de spelregels:

TICKET DOORVERKOPEN?
Weet waar je aan begint! Er bestaan veilingsites die tweedehands tickets doorverkopen, maar de betrouwbaarheid hiervan kan niet gegarandeerd worden. Bij problemen (tickets die meerdere keren werden doorverkocht, vervalste tickets...) staat jouw naam op het ticket en kan je juridisch vervolgd worden. Hieronder het wettelijk kader dat de doorverkoop in tickets aan banden legt.

De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat:

  • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.
  • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is. De gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de herverkoper.
  • De handel in festivaltickets op de secundaire markt tiert welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via de officiële tickerverkoper: Ticketmaster.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden.
  • Meer info op www.ilovemyticket.be en FOD Economie.