Explore

Festival Fair | Metal Market

Zeldzame cd’s, coole oorbellen, droge sokken … de Festival Fair en Metal Market zit vol verborgen schatten en unieke items. Officiële tourshirts van de bands op #GMM23 vind je in de grote merchandisestand op de hoek van de Metal Plaza.

Nieuw dit jaar net naast de uitgang van Festival Fair op de Boneyard is Dido’s Den. Laat een GMM-memento voor het leven zetten, ga voor die piercing of misschien zelfs een tandjuweel. Heb je nood aan wat extra ontspanning, dan kan je in Dido’s Den ook even onderuitzakken in een massagestoel. Open vanaf woensdag 14 juni om 15 uur, reservatie ter plaatse!

Dido’s Den
- Woensdag 14 juni 15 uur- middernacht
- Donderdag 15 t/m zondag 18 juni 10 uur - middernacht
Festival Fair
- Donderdag 15 t/m zaterdag 17 juni 10 uur - middernacht
- Zondag 18 juni 10 uur- 22 uur
Metal Market
- Donderdag 15 t/m zaterdag 17 juni 10 uur -21 uur
- Zondag 18 juni 10 uur- 20 uur

Food Trucks

Op de Metal Plaza serveren onze fabuleuze foodtrucks superveel lekkers. We proberen het aanbod zo divers mogelijk te houden en tegemoet te komen aan wie glutenvrije, lactosevrije, veggie en vegan kost verkiest.

Ducks of t(h)rash

Een vaste waarde: het eendjeskraam! Verzamel 15 lege drankverpakkingen, breng ze naar de recycleerstand en krijg je ticket om te mogen gaan vissen. Hengel naar een GMM-souvenir, een gratis ritje in het reuzenrad. Of ga voor de hoofdprijzen: fastlane voor de signeersessies of toegang tot de skydeck.

Ook dit jaar is onze CASH YOUR TRASH aanwezig. Hier kan je enkel kan betalen met ecocoins. Verzamel drankverpakkingen en breng ze naar één van de recyclagestanden, kom met fiets en parkeer je stalen ros op onze fietsparking, breng een volle PMD-zak binnen op je camping en verdien zo je ecocoins!

Signeersessies

Cd’s, t-shirts, lichaamsdelen … het wordt allemaal gesigneerd aan de signeerstand rechts van de Main Stages. Hou de infoschermen in ’t oog om te weten welke band een sessie houdt.

Classic Rock Café

Voor non-stop hardrock hits en videoclips moet je op café gaan. Open tot in de late uurtjes. En met wat geluk word je hier getrakteerd op een optreden van de betere coverband.