Explore

Festival Fair | Metal Market

Zeldzame cd’s, coole oorbellen, droge sokken … de Festival Fair en Metal Market zit vol verborgen schatten en unieke items. Officiële tourshirts van de bands op #GMM24 vind je in de grote merchandisestand op de hoek van de Metal Plaza.

Dido’s Den is verhuisd naar de Festival Fair. Laat een GMM-memento voor het leven zetten, ga voor die piercing of misschien zelfs een tandjuweel. Open vanaf woensdag 19 juni om 15 uur, reservatie ter plaatse! Opgelet: woensdag is deze alleen vanaf de Boneyard toegankelijk. 

Nieuw dit jaar bij Dido's Den: een barbier!

Dido’s Den
- Woensdag 19 juni 15 uur- middernacht
- Donderdag 20 t/m zaterdag 22 juni 10 uur - middernacht
- Zondag 23 juni 10 uur - 22 uur
Festival Fair
- Donderdag 20 t/m zaterdag 22 juni 10 uur - middernacht
- Zondag 23 juni 10 uur- 22 uur
Metal Market
- Donderdag 20 t/m zaterdag 22 juni 10 uur -21 uur
- Zondag 23 juni 10 uur- 20 uur

Food Trucks

Bij de Jupiler Beers & Stories zone serveren onze fabuleuze foodtrucks superveel lekkers. We proberen het aanbod zo divers mogelijk te houden en tegemoet te komen aan wie glutenvrije, lactosevrije, veggie en vegan kost verkiest.

Ducks of t(h)rash

Een vaste waarde: het eendjeskraam! Met een Green Coin kan je dit jaar eendjes vissen op bij de Ducks of T(h)rash! Hengel naar een GMM-souvenir, een gratis ritje in het reuzenrad. Of ga voor de hoofdprijzen: fastlane voor de signeersessies of toegang tot de skydeck.

Ook dit jaar is onze Green Coin Corner aanwezig. Hier kan je enkel kan betalen met Green Coins. Kom met fiets of het openbaar vervoer, breng een volle PMD-zak binnen op je camping en verdien je Green Coins!

Signeersessies

Cd’s, t-shirts, lichaamsdelen … het wordt allemaal gesigneerd aan de signeerstand rechts van de Main Stages. Hou de infoschermen in ’t oog om te weten welke band een sessie houdt.

Classic Rock Café

Voor non-stop hardrock hits en videoclips moet je op café gaan. Open tot in de late uurtjes. En met wat geluk word je hier getrakteerd op een optreden van de betere coverband.