Cashless

Betalen met munten? Da’s passé. Dit jaar gaat GMM ‘Cashless’! Geen losse tokens meer in je broekzak die je kan kwijtraken of na het festival nog terugvindt, maar Skullies die je rechtstreeks op je festivalbandje oplaadt.

REFUND

Vanaf donderdag 22 juni 10 uur tot en met donderdag 6 juli kan je op deze pagina je gegevens verifiëren of aanvullen. Een terugbetaling van je resterende Skullies kan je dus aanvragen tot en met 6 juli.

Maakte je al een account? Dan kan je je gegevens verifiëren. 
Maakte je nog geen account? Dan kan je jouw gegevens invullen om je overgebleven Skullies terug te laten storten naar je eigen rekening. 

Hou er wel rekening mee dat de terugbetaling een aantal werkdagen kan duren voor het geld op jouw rekening staat. Er wordt een servicekost van 0,5 Skully (€1,75) aangerekend)

Om je ticket te kunnen koppelen heb je de 9 tekens onder de QR-code onderaan je ticket nodig. (9 tekens tussen de * * ; opgepast een spatie kan ook een teken zijn).

Om je QR-code op je festivalbandje of je Cashless Card te koppelen, heb je de 6 letters nodig op de achterkant van je QR-code op je festivalbandje of cashless card.

Maak je account aan

Maak vanaf 5 juni 10 uur hier je account aan en laad onmiddellijk Skullies op. Je betaalt € 3,50 per Skully. Gebruik je account om je ticketnummer of - tijdens het festival - de code van je persoonlijke tag te linken aan je festivalbandje. Zo kan je op het festival meteen naar de toog!

Om je ticket te kunnen koppelen heb je de 9 tekens onder de QR-code onderaan je ticket nodig. (9 tekens tussen de * * ; opgepast een spatie kan ook een teken zijn).

OPGELET: maak je een account aan en voer je een ticketcode in? Dan worden de Skullies automatisch aan je festivaltag gekoppeld.

Waarom een account aanmaken?

  • Laad eenvoudig Skullies op
  • Bekijk meteen je saldo
  • Krijg niet-gebruikte Skullies terugbetaald na het festival (er wordt een servicekost van 0,5 Skully (€1,75) aangerekend)

HOE WERKT HET?

Eten en drinken betaal je voortaan met Skullies (onze digitale munt) op je polsbandje of op een Cashless Card. Ook op camping Boneyard, Inferno en Metal Town zijn dezelfde Skullies geldig.

Skullies kan je opladen via: 

  • Je online GMM-account
  • De GMM-app
  • De QR-code op je festivalbandje of met een Cashless Card of aan de kassa’s en automaten verspreid op het terrein en de festivalcampings. 

Aan de automaten kan je enkel met je betaalkaart Skullies opladen. Wil je toch met cash geld Skullies opladen? Dat kan aan onze bemande kassa’s op het festivalterrein, op de Metal Plaza en op Camping Boneyard. Je kan hier ook met betaalkaarten terecht.  Betaal met bonsai en plant een boom in het GMM-bos!

Na het festival nog Skullies over? Maak een account aan en krijg de waarde teruggestort, er wordt een servicekost van 0,5 Skully (€1,75)  aangerekend.

Kocht je GMM-munten in voorverkoop? 

Geef je voucher af aan de balie waar je je festivalbandje ontvangt en de Skullies worden onmiddellijk op je tag gezet. Ook aan de kassa’s kan je je voucher laten omzetten naar Skullies. 

Een pot leggen?

Samen met je vrienden een ‘pot’ leggen? Een Cashless Card is de oplossing. Aan de bemande kassa’s kan je een Cashless Card aankopen waarop jij en je vrienden samen Skullies kunnen opladen. 
Die kaart kan je ook koppelen aan één online account om je saldo te checken. 

De GMM-munten die je in voorverkoop kocht, kan je ook opladen op deze Cashless Card. 

Let op: Skullies kunnen niet overgezet worden op een andere tag of Cashless Card. 

FAQ

Cashless? Is dat wel veilig?

Ja. Je festivalbandje of Cashless Card wordt beschermd door een veilige encryptie die het onmogelijk maakt om het geld of info te kopiëren of te stelen.

Waar krijg ik mijn festivalbandje? Waar kan ik een Cashless Card krijgen?

Je festivalbandje krijg je in ruil voor je festivalticket. Dat kan aan de Main Entrance, op elke camping of aan de VIP Entrance. De Cashless Card kan je aankopen voor 0,5 Skully aan de 3 bemande kassa’s. Die vind je op het festivalterrein, op Metal Plaza en in Camping Boneyard.

Kan ik overal betalen met Skullies?

Aan de togen, eetstanden, foodtrucks, campingshops en badhuizen op Camping Boneyard kan je betalen met de Skullies op je festivaltag of je Cashless Card. Aan de Merchandisestanden, de kiosken, de Festival Fair of de Metal Market kan je enkel met bankkaart of cash betalen.

Wat als ik mijn festivalbandje verlies?

Je festivalbandje verliezen is net zoals je portemonnee of je ticket verliezen. 
Doe je festivalbandje dus goed om je pols. 
Je bandje kwijt of gestolen? Ga naar de Cashless Helpdesk aan de Festival Entrance. Zij helpen je graag verder. Heb je een account aangemaakt, dan kan ons team het geld van je account recupereren. 

Hoe kan ik een account aanmaken?

Dat kan vanaf 5 juni. Vóór het festival voer je daarvoor je ticketnummer in. Tijdens het festival gebruik je de code op de achterkant van je festivaltag. 

Problemen tijdens het festival?

Ons Cashless team is altijd in de buurt: 

  • Medewerkers helpen je graag verder aan de automaten (je herkent hen aan hun blauwe hesje)
  • Aan de 3 bemande kassa’s is een infopunt waar je met je vragen terecht kan: op het festivalterrein, op Metal Plaza of in Camping Boneyard.
  • De Cashless Helpdesk vind je naast de Festival Entrance.
Problemen voor of na het festival?

Voor en na het festival kan je met al je vragen/opmerkingen terecht op cashless@graspop.com

Saldo checken?

Je kan op verschillende manieren controleren hoeveel Skullies er nog op je festivalbandje of Cashless Card staan.

Dat kan online via je cashless account of op het festival aan eender welke betaal- of oplaadkassa. Je saldo verschijnt meteen op de display.

Na een transactie wordt het resterend aantal Skullies getoond, zo kan je ook controleren of er niet te veel (of te weinig) werd aangerekend.