• 16-17-18-19 juni 2022
  • Dessel, BelgiĆ«

VIP Deck

Op het hoofdterrein staat het VIP Deck van Graspop Metal Meeting. Dé ideale plek om van de optredens op onze twee Main Stages te genieten. Vanaf het VIP Deck (verdieping 1) kijk je recht op de hoofdpodiums én de mensen massa. Zit je graag wat rustiger, dan kan je binnen in de VIP-tent uitblazen aan een van de vele hangtafels en zithoeken. Vanaf het VIP Deck heb je een prachtig zicht op het hele GMM-terrein inclusief de Main Stages. Op de kaart staan naast de gewone bieren en frisdranken ook enkele speciale bieren en een uitgebreid aanbod aan eten (niet inbegrepen in je VIP Festivalticket).

En voor nog meer comfort hebben we aparte muntautomaten en aparte toiletten voorzien. Het VIP Deck is enkel toegankelijk voor bezoekers met een VIP Deck Festivalticket. OPGELET: met een VIP Deck Festivalticket heb je geen toegang tot de gelijkvloers, enkel tot het VIP Deck (verdieping 1).

NIEUW IN 2022: VIP-parking direct achter het VIP Deck. Met je VIP-parkingticket mag je gratis parkeren op alle GMM-parkings. Op de VIP-parking kan je vanaf dit jaar festivalticket kan omruilen voor een GMM festivalbandje. Ook je GMM-muntenvoucher kan je hier omruilen.

Heb je een VIP-festivalticket en slaap je op Camping Boneyard? Parkeer dan NIET op de VIP-parking maar op een van de reguliere parkings. De reguliere parkings zijn dichter gelegen bij Camping Boneyard. VIP-parking tickets daarentegen zijn geldig op alle parkings.

Inbegrepen in een VIP Festivalticket:

  • toegang tot het festivalterrein, camping Boneyard en de pendelbus naar Mol station.
  • toegang tot de VIP-parking, VIP-ingang en het VIP Deck. Eten en drinken is niet in de prijs inbegrepen.