Nieuw op GMM 2024!

17 apr

Nog 64 dagen voor de poorten naar de heilige gronden van Dessel opengaan maar we willen je nu al warm maken voor een paar nieuwigheden die jouw ervaring op het festivalterrein en Camping Boneyard nog aangenamer zullen maken.

SKULLIES

GMM is ook dit jaar cashless. Geen fysieke munten, maar Skullies (onze digitale munt) op de tag van je festivalbandje of op een Cashless Card. Je betaalt met Skullies voor eten en drinken op het festivalterrein, op de campings Boneyard en Inferno, en in Metal Town.

1 Skully kost € 3,50. In voorverkoop krijg je 1 free Skully (gratis) per aankoop van 20 Skullies. De voorverkoop loopt van woensdag 17 april 2024 tot en met woensdag 12 juni 2024. Vanaf 13 juni 2024 kan je nog steeds Skullies op je account opladen, maar dan krijg je geen free Skullies meer.

BONEYARD SUPERMARKET

Dit jaar kan je weer terecht in een volwaardige supermarkt op de camping: de Boneyard Supermarket. Daar vind je 24 uur per dag alles wat je nodig hebt voor je festival-experience.
De supermarkt bevindt zich op Camping Boneyard aan de ingang van de Europalaan.

COLD JUPILER

Geen zin om te sleuren met bier tijdens je verblijf op Camping Boneyard? Dan hebben wij de oplossing! Reserveer dit jaar vooraf je tray (24 x 33cl) gekoelde blikjes Jupiler of Jupiler 0.0 tegen een voordelige prijs, en start het festival meteen met een frisse pint. 

Een tray gekoelde blikjes Jupiler of Jupiler 0.0 (24 x 33cl) kost € 40 in voorverkoop. Bestellingen kunnen afgehaald worden in de nieuwe supermarkt op Camping Boneyard op woensdag 19 en donderdag 20 juni 2024. Verblijf je op Camping Inferno of op Metal Town? Ook dan kan je een voucher aankopen en gaan omruilen in de supermarkt op Camping Boneyard. Let op: het aanbod is beperkt en de voucher is niet geldig op andere GMM-campings of aan de bar van Camping Boneyard.

Ter herinnering: enkel festivalgangers met een Combi-ticket kunnen hun ticket omruilen voor een festivalbandje vanaf woensdag 19 juni om 15 uur. Een dagticket kan je de dag zelf vanaf 8 uur inruilen voor een festivalbandje.

CAMPING SHOP

Wil je kamperen op Camping Boneyard, maar heb je geen zin om je hele hebben en houden mee te sleuren naar Dessel? No worries, kom ter plaatse langs in de camping shop of bestel op voorhand je kampeerbenodigdheden. Handig want bij aankomst staat alles voor je klaar. Bestellen doe je HIER.

Dit jaar kan je ook campingstoelen en partytenten huren bij de Camping Shop. Die reserveer je via de website en bij aankomst op de camping haal je je bestelling op in de Camping Shop. Bij vertrek breng je de gehuurde items gewoon terug naar dezelfde locatie. Dit jaar zijn er twee Camping Shops: je vindt ze bij de ingang van de Europalaan en aan de ontbijtzone.

Door te huren in plaats van te kopen, vermindert je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een duurzamere toekomst. Bovendien is het huren van onze tenten en stoelen goedkoper dan het kopen van je eigen spullen die na het festival toch maar op zolder of in een hoekje van de garage belanden. 

LOCKERS

Wil je je persoonlijke spullen veilig opbergen? Maak dan gebruik van onze lockers!

De lockers bevinden zich buiten, net voor de hoofdingang, op Camping Boneyard en op Camping Inferno. 

Er zijn verschillende formaten lockers beschikbaar, mét of zonder stroom.

Lockers kunnen doorlopend online gereserveerd worden via deze pagina. Daarnaast kan je ook ter plaatse nog een locker huren (zolang de voorraad strekt). Je hoeft geen waarborg te betalen voor het gebruik van de lockers.

Let op - daglockers worden elke avond leeggemaakt!

dido's den

Ook Dido’s Den is er weer! Dit jaar kan je Dido en zijn kornuiten terugvinden op de Festival Fair tegenover de ingang van Camping Boneyard. Laat een GMM-memento voor het leven zetten, ga voor die piercing of misschien zelfs een tandjuweel. 
Nieuw dit jaar bij Dido's Den: een barbier!

Open vanaf woensdag 19 juni om 15 uur (en op woensdag alleen toegankelijk via Camping Boneyard). Reserveren doe je ter plaatse.

Delen
Vorige De Zwaarste Lijst! Volgende Uurschema beschikbaar in GMM24 App Powered by Proximus!