Plan je trip en keep it clean!

27 mei

Over 24 dagen openen de poorten van de heilige gronden in Dessel. We kunnen niet wachten om jullie opnieuw te verwelkomen voor de 27e editie van GMM! In 2024 leggen we meer dan ooit de nadruk op het groene karakter het festival. We investeren in duurzaam transport en verminderen onze uitstoot.

Op je stalen ros rij je vlot langs het aanschuivende autoverkeer. Kom je van verder? Gebruik dan de Park & Bike EASTof Park & Bike WEST. Een andere manier om makkelijk naar GMM te komen is het openbaar vervoer. Koop hier je Event Train Ticket aan halve prijs mét gratis shuttlebus vanaf het station van Mol! 

Dit jaar is er ook een Kiss & Ride aan het station van Mol. Navigeer naar de Kiss & Ride en neem gratis de shuttlebus aan het station van Mol om de GMM-festivalsite te bereiken.

Wil je genieten van een gereserveerde zetel in een comfortabele autocar? Kies dan voor de betalende shuttledienst. Die brengt je in VIP-stijl van en naar 14 Belgische steden en de luchthavens Brussels Airport (BRU), Brussels South Airport (CRL) en Eindhoven Airport (EIN). Koop je ticket voor de Airport shuttle (enkel) of Festival shuttle (heen en terug).

Toch met de wagen? 

Elk jaar denken we hard na over de impact van GMM op de omgeving en het milieu. Als duurzaam festival willen we een verschil maken. Naast initiatieven om de afvalberg te verkleinen, willen we onze uitstoot aanpakken. Daarom werken we ook dit jaar met een betaalparking.

Heb je een VIP-festivalticket en slaap je op Camping Boneyard? Parkeer dan NIET op de VIP-parking maar op een van de reguliere parkings. De reguliere parkings liggen dichter bij Camping Boneyard. VIP-parking tickets daarentegen zijn geldig op alle parkings. Je vraagt je (gratis) VIP-parkingticket aan bij aankoop van je VIP-festivalticket.

Koop je parkingtickets in online voorverkoop, zo betaal je slechts € 15 per auto. Ter plaatse kost een ticket € 20 per auto (betaling enkel met bank- of kredietkaart). Let wel: parking verlaten = opnieuw betalen. Wie elke dag met de wagen komt, betaalt telkens een nieuw parkingticket. 

TIP! Hou vooral donderdag rekening met eventuele files. COMBI-ticket of VIP-ticket? Kom woensdag al aan om de ergste drukte te vermijden.
Good to know: Logeer je op een camping van Graspop Metal Meeting? Dan kun je alvast je festivalticket omruilen aan de Main Entrance vanaf woensdag 15 uur. Als dagbezoeker kun je ook gebruikmaken van de omruilzone bij de hoofdingang vanaf de dag waarop je festivalticket geldig is.

KOOP HIER JE PARKINGTICKET

🎉NIEUW IN 2024🎉

Op woensdag 19 juni gaan de deuren van de Metal Plaza om 18 uur open. Om 20 uur trappen we de 27e editie van GMM af met een knallende BONEYARD PRE-PARTY hosted by Studio Brussel in de Metal Dome. Ook het Classic Rock Café opent om 18 uur zijn deuren. 

LET OP: Op woensdag is het festivalterrein alleen toegankelijk voor festivalgangers met een COMBI-ticket die overnachten op Camping Boneyard!

♻️ GMM Goes Green ♻️

Return Coins

Bij aankomst krijg je samen met je festivalbandje 2 Return Coins. Deze Return Coins gelden als ‘waarborg’ voor een drankverpakking op het festivalterrein (blik, flesje of herbruikbare beker) of voor een herbruikbare koffiebeker op Camping Boneyard.

Bestel je een drankje? Dan geef je een Return Coin af voor de drankverpakking en betaal je voor het drankje zelf met de Skullies op de tag aan je festivalbandje. Voor een volgend drankje geef je aan de toog je lege drankverpakking af, in ruil voor de nieuwe drankverpakking.

Meer info over de Return Coins vind je hier.

Green Coins

Wil je nog iets extra’s doen voor het milieu? Graag!

Wie zijn of haar best doet om duurzamer naar het festival te komen of mee helpt sorteren, wordt beloond met een Green Coin. 

  • Een festivalganger die met de trein, (betalende) airport shuttle, (betalende) festival shuttle of fiets naar het festival komt, krijgt een Green Coin
  • Een festivalganger die een volle PMD-zak inlevert bij een recyclagestand op Camping Boneyard, Inferno of Metal Town krijgt twee Green Coins.

Meer info over de Green Coins vind je hier.

Delen
Vorige Uurschema beschikbaar in GMM24 App Powered by Proximus! Volgende GMM24 merch presale!