Tickets

Alle tickets voor Graspop Metal Meeting zijn enkel online verkrijgbaar via www.ticketmaster.be.

FESTIVALTICKETS

VIP TICKETS

Cashless

GMM is ook dit jaar cashless. Geen fysieke munten, maar Skullies (onze digitale munt) op de tag van je festivalbandje of op een Cashless Card. Je betaalt met Skullies voor eten en drinken op het festivalterrein, op de campings Boneyard en Inferno, en in Metal Town.

1 Skully kost € 3,50. In voorverkoop krijg je 1 free Skully (gratis) per aankoop van 20 Skullies. De voorverkoop loopt van woensdag 17 april 2024 tot en met woensdag 12 juni 2024. Vanaf 13 juni 2024 kan je nog steeds Skullies op je account opladen, maar dan krijg je geen free Skullies meer.

COLD JUPILER

Geen zin om te sleuren met bier tijdens je verblijf op Camping Boneyard? Dan hebben wij de oplossing! Reserveer dit jaar vooraf je tray (24 x 33cl) gekoelde blikjes Jupiler of Jupiler 0.0 tegen een voordelige prijs, en start het festival meteen met een frisse pint. 

Een tray gekoelde blikjes Jupiler of Jupiler 0.0 (24 x 33cl) kost € 40 in voorverkoop. Bestellingen kunnen afgehaald worden in de nieuwe supermarkt op Camping Boneyard op woensdag 19 en donderdag 20 juni 2024. Verblijf je op Camping Inferno of op Metal Town? Ook dan kan je een voucher aankopen en gaan omruilen in de supermarkt op Camping Boneyard. Let op: het aanbod is beperkt en de voucher is niet geldig op andere GMM-campings of aan de bar van Camping Boneyard.

Ter herinnering: enkel festivalgangers met een Combi-ticket kunnen hun ticket omruilen voor een festivalbandje vanaf woensdag 19 juni om 15 uur. Een dagticket kan je de dag zelf vanaf 8 uur inruilen voor een festivalbandje.

De voorverkoop stopt op zondag 9 juni 2024 om 22u.

parkeren

Alle parkings van GMM zijn betalend en liggen op wandelafstand van het festival. Er is geen aparte parking voor moto’s of scooters. Parkeren naast je tent op camping Boneyard is niet toegelaten, ook niet met de moto. Parkeer je langs de weg, dan riskeer je om weggesleept te worden. Overnachten op de parking is niet toegestaan. Kamperen kan gratis op camping Boneyard. Mobilhomes kunnen op een staanplaats op Metal Town staan. Op geen enkele parking is de mogelijkheid voorzien om een elektrische wagen op te laden. Tot slot, laat geen waardevolle spullen achter in je auto.

Heb je een VIP-ticket, een ticket voor een staanplaats op Camping Metal Town of een ticket voor een accommodatie op Camping Inferno? Dan heb je reeds de kans gekregen om een parkingticket te bestellen bij de aankoop van je tickets.

Kostprijs parking:

  • Voorverkoop online vanaf 27/05/2024: € 15 per auto.
  • Ter plaatse (enkel bank- en kredietkaart, cash wordt NIET aanvaard): € 20 per auto
  • Opgelet: verlaat je de parking dan betaal je opnieuw bij het oprijden

Openingsuren parkings:

  • Woensdag 14 uur gaan enkel de parkings open voor Combi tickets. 
  • Alle andere dagen zijn de parkings open vanaf 8 uur.

Inbegrepen in elk festivalticket: toegang tot het festivalterrein, camping Boneyard en de pendelbus naar Mol station.

Inbegrepen in elk VIP Deck festivalticket: naast het bovenstaande toegang tot de vipparking en  het VIP deck (gelijkvloers en verdieping 1). Toegang tot de vipparking kan enkel met geldig vipparking ticket. Het vipparking ticket moet je aanvragen bij aankoop van je tickets, maximum 1 vipparking ticket per 2 VIP festivaltickets eten en drinken is niet in de prijs inbegrepen. Klik hier voor meer info.

Prijzen zijn inclusief servicekosten. Er komen geen betaalkosten bij de ticketprijs bij. Treinticket is niet inbegrepen in de prijs. Koop je tickets enkel via de officiële kanalen. Tickets waarvan we weten dat ze opnieuw te koop werden aangeboden aan een forse prijs, komen op de zwarte lijst en geven geen toegang tot het festival. De aankoop van je ticket(s) betekent dat je automatisch akkoord gaat met de algemene verkoopsvoorwaarden.

Vragen over je ticketbestelling? Check eerst de FAQ hieronder. Met overige vragen kan je terecht op de Ticketmaster FAQ, stel je vraag hier of bel je naar de helpdesk van Ticketmaster op + 32 (0)70 222 107 (30 cent/min). 

faq

Welke betaalmethoden zijn er bij Ticketmaster?

Een overzicht vind je hier.
De betaalkosten zijn niet van toepassing op GMM tickets.

Ik heb bij Ticketmaster tickets besteld en betaald, maar niet ontvangen. Help!

Kijk eerst in je mailbox of de tickets niet in je spamfolder (ongewenste berichten) zitten. Log in bij Ticketmaster en check de status van je bestelling. Nog steeds geen tickets gevonden? Neem dan contact op met Ticketmaster.

Ticket(s) kwijt? Geen toegang meer tot je mailbox? Tickets gestolen?

Neem contact op met Ticketmaster. Hou je bestelnummer bij de hand (als je die nog ergens hebt liggen). 

Mijn festivalticket staat op een andere naam, mag ik hiermee binnen?

Ja. Op de tickets staat de naam van de persoon die bij Ticketmaster de tickets besteld heeft.  

Mogen kinderen gratis binnen?

Nee. Er is ook geen korting voor kinderen. De organisatie raadt af om met kleine kinderen naar het festival te komen.

Zijn er gratis tickets voor begeleiders van personen met een beperking?

Nee. Begeleiders van personen met een beperking moeten ook een geldig festivalticket kunnen voorleggen aan de ingang.

Kan ik vier dagtickets omruilen voor één combiticket?

Nee. Dit is niet mogelijk.

Kan ik aan de kassa nog een combi- of dagticket kopen?

Ja, zolang het festival niet uitverkocht is. Dagtickets zijn pas te koop op de dag zelf vanaf 8 u.

Wegens omstandigheden kan ik niet meer naar GMM komen. Krijg ik mijn ticket terugbetaald?

Helaas, aangekochte tickets worden niet terugbetaald.

Wegens omstandigheden kan ik niet meer naar GMM komen. Mag ik mijn ticket doorverkopen?

We raden aan om je ticket(s) enkel door te verkopen aan mensen die je kent/vertrouwt.
Een gewaarschuwd festivalganger … lees hier de spelregels:

TICKET DOORVERKOPEN?
Weet waar je aan begint! Er bestaan veilingsites die tweedehands tickets doorverkopen, maar de betrouwbaarheid hiervan kan niet gegarandeerd worden. Bij problemen (tickets die meerdere keren werden doorverkocht, vervalste tickets...) staat jouw naam op het ticket en kan je juridisch vervolgd worden. Hieronder het wettelijk kader dat de doorverkoop in tickets aan banden legt.

De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat:

  • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.
  • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is. De gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de herverkoper.
  • De handel in festivaltickets op de secundaire markt tiert welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via de officiële tickerverkoper: Ticketmaster.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden.
  • Meer info op www.ilovemyticket.be en FOD Economie.