Camping Boneyard

Camping Boneyard, ligt vlak naast het festivalterrein, is super dichtbij de ingang en gratis toegankelijk voor elke festivalganger met een geldig festivalbandje. Stel eerst je tent op daarna ruil je je festivalticket om voor een GMM festivalbandje aan de Festival Entrance.

OPENINGSUREN

Camping Boneyard opent op woensdag om 15 u. en sluit zijn poorten pas weer op maandagmiddag. Op woensdag worden alleen festivalgangers met een combi ticket toegelaten. Bezoekers met een dag ticket krijgen toegang tot camping Boneyard op de dag dat hun festivalbandje geldig is vanaf 8 u tot 12 u. de dag nadien. Het festivalterrein blijft gesloten tot en met donderdag 10 u. Op woensdag is eten en drinken verkrijgbaar op de camping.

VOORZIENINGEN

 • Er staan grote badhuizen op camping Boneyard. Het gebruik van de toiletten en wasbakken is gratis, net als het (drinkbaar) water aan de kraantjes. Voor een douchebeurt vragen we 1 Skully (= €3,50).
 • Dure spullen laat je best niet achter in je tent. Berg ze op in een locker.
 • Extra voorzieningen voor bezoekers met een beperking vind je op de Inter-camping, op camping Inferno. Lees hier hoe je er een plek kan reserveren.
 • Ook op woensdag is eten en drinken verkrijgbaar op de camping.

NIEUW IN 2024 - BONEYARD SUPERMARKET

Dit jaar kan je weer terecht in een volwaardige supermarkt op de camping: de Boneyard Supermarket. Daar vind je 24 uur per dag alles wat je nodig hebt voor je festival-experience.
De supermarkt bevindt zich op Camping Boneyard aan de ingang van de Europalaan.

NIEUW IN 2024 - COLD JUPILER

Geen zin om te sleuren met bier tijdens je verblijf op Camping Boneyard? Dan hebben wij de oplossing! Reserveer dit jaar vooraf je tray (24 x 33cl) gekoelde blikjes Jupiler of Jupiler 0.0 tegen een voordelige prijs, en start het festival meteen met een frisse pint. 

Een tray gekoelde blikjes Jupiler of Jupiler 0.0 (24 x 33cl) kost € 40 in voorverkoop. Bestellingen kunnen afgehaald worden in de nieuwe supermarkt op Camping Boneyard op woensdag 19 en donderdag 20 juni 2024. Verblijf je op Camping Inferno of op Metal Town? Ook dan kan je een voucher aankopen en gaan omruilen in de supermarkt op Camping Boneyard. Let op: het aanbod is beperkt en de voucher is niet geldig op andere GMM-campings of aan de bar van Camping Boneyard.

Ter herinnering: enkel festivalgangers met een Combi-ticket kunnen hun ticket omruilen voor een festivalbandje vanaf woensdag 19 juni om 15 uur. Een dagticket kan je de dag zelf vanaf 8 uur inruilen voor een festivalbandje.

CAMPING SHOP

Wil je kamperen op Camping Boneyard, maar heb je geen zin om je hele hebben en houden mee te sleuren naar Dessel? No worries, kom ter plaatse langs in de camping shop of bestel op voorhand je kampeerbenodigdheden. Handig want bij aankomst staat alles voor je klaar. Bestellen doe je HIER.

Dit jaar kan je ook campingstoelen en partytenten huren bij de Camping Shop. Die reserveer je via de website en bij aankomst op de camping haal je je bestelling op in de Camping Shop. Bij vertrek breng je de gehuurde items gewoon terug naar dezelfde locatie. Dit jaar zijn er twee Camping Shops: je vindt ze bij de ingang van de Europalaan en aan de ontbijtzone.

Door te huren in plaats van te kopen, vermindert je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een duurzamere toekomst. Bovendien is het huren van onze tenten en stoelen goedkoper dan het kopen van je eigen spullen die na het festival toch maar op zolder of in een hoekje van de garage belanden. 

LOCKERS

Waardevolle spullen bewaar je best veilig achter slot en grendel in de lockers aan de Main Entrance. Zo geef je zakkenrollers geen kans om je festival te verpesten. Je huurt een locker voor 1 dag of voor het hele festival. Daglockers worden op het einde van de dag leeggemaakt.


Twee dagen voor het festival krijg je een e-mail met jouw unieke QR-code voor de locker toegestuurd.

 • Oplaadlocker (9,5 x19x32,5cm), inclusief EU-stopcontact om je telefoon op te laden (breng je eigen adapter en kabeltje mee) - huurprijs € 9/dag of € 36 voor het hele festival
 • Medium Low (22,3x21,5x43cm) - huurprijs € 9/dag of € 36 voor het hele festival
 • Medium High (2,2x21,5x43cm), (locker op ideale hoogte) - huurprijs € 10/dag of € 40 voor het hele festival
 • Extra Large (43x22,5x43cm) - huurprijs € 16/dag of € 64 voor het hele festival

Lockers kunnen doorlopend online gereserveerd worden via deze pagina. Daarnaast kan je ook ter plaatse nog een locker huren (zolang de voorraad strekt). Je hoeft geen waarborg te betalen voor het gebruik van de lockers. 

Let op - daglockers worden elke avond leeggemaakt!

wat mag (niet)

In het campingreglement van camping Boneyard lees je wat mag en niet mag. In ’t kort:

Thuislaten: alles op wielen breder dan 85 cm – droog ijs – drugs – fakkels – fornuizen – gasbranders – gasinstallaties – geluidsinstallaties – grote barbecues – kolenbarbarcues – wegwerpbarbecues – fietspomp – flyers – glas – kaarsen – huisdieren (behalve assistentiehonden) – messen –  partytenten groter dan 3x3m - scherpe voorwerpen – stroomgeneratoren – tapinstallaties – vuurwerk – vuurtjes –wapens (duh) - zakmessen - spades - tangen - boren - zagen - schroevendraaiers - bongs - waterpijpen. 

Mag mee: bolderkarren en wat dat ook op wielen tot 85 cm breed – parasols – partytenten tot 3x3m. Kijk hier welke cartridges voor campingvuurtjes toegelaten zijn.

VOOR DE VEILIGHEID

 • Mogelijk word je bij aankomst gefouilleerd en vragen we om de inhoud van je bagage te tonen. Weiger je dit (dat mag), dan zijn we genoodzaakt om de toegang te weigeren.
 • Op de camping hebben we brandgangen gemaakt, die absoluut altijd vrij moeten blijven. Tenten die de doorgang belemmeren, worden door onze campingverantwoordelijken zonder pardon verwijderd.
 • Op camping Boneyard staat een permanent bemande hulppost van het Rode Kruis. Heb je medicijnen die koel bewaard moeten worden, dan kan dat in deze hulppost. Breng zeker ook een doktersverklaring mee.

FAQ CAMPING BONEYARD

Wat mag ik meenemen naar camping Boneyard?

Dit mag wel en niet binnen.

Kan ik een plek reserveren op camping Boneyard?

Helaas. Wie eerst arriveert, ligt vooraan en de rest schuift bij aan. Vol is vol.

Ik kom later dan mijn vrienden. Mag ik mijn tent nog bij hen opzetten?

Dat kan, maar alleen als er nog plaats is en alle ‘gaten’ niet opgevuld zijn.

Krijg ik met een dagbandje toegang tot camping Boneyard?

Je krijgt toegang op de dag dat je polsbandje geldig is vanaf 8 u. tot de volgende dag 12 u.

Mag mijn bolderkar/kruiwagen/steekkar mee?

Dat mag, zolang ze niet breder zijn dan 85 cm.

Mag mijn mobilhome, caravan, auto, moto … mee op camping Boneyard?

Nee, enkel tenten zijn toegelaten. Mobilhomes, caravans en vouwtenten kunnen terecht op camping Metal Town, of op private campings in de omgeving van Dessel.

Hoe groot mag mijn tent zijn?

Maakt niet uit, zolang je ze zelf van de parking naar de camping versleept krijgt, en zolang er evenveel personen in slapen als het aantal waarvoor ze bedoeld is.

Mogen we een partytent opstellen?

Yep. Zolang ze niet groter is dan 3x3m. Parasols zijn ook toegelaten.

Hoeveel drank mag ik meenemen?

24 blikjes (33 cl) per persoon. Da’s 792 cl oftewel 16 blikjes van 0,5 liter.

Muziekinstallaties, ok?

Nope. Muziek genoeg op het festivalterrein – tot 5 u. En geloof het of niet, er zijn festivalgangers die toch een paar uurtjes willen slapen.

Mogen we barbecueën op camping Boneyard?

Enkel kleine campingvuurtjes zijn toegelaten (zie hier). Barbecues en eender welke vorm van open vuur niet toegelaten. Bij erg warm weer zal de brandweer uit veiligheidsoverwegingen mogelijk ook de kleine campingvuurtjes verbieden.  

Is er ergens stroom op de camping?

Nee, sorry. Je gsm opladen kan aan de Recharge-stand.

Camping Shop - Mr Camp Champ

Wil je kamperen op Camping Boneyard, maar geen zin in gedoe? Je kan op voorhand en ter plaatse terecht bij de Camping Shop voor al je campeerbenodigdheden. Klik hier en bestel op voorhand al je kampeerspullen. Deze haal je ter plaatse op, supergemakkelijk!