Vrijdag headliners voor GMM 2024!

15 nov

Five Finger Death Punch en Judas Priest sluiten af op vrijdag 21 juni 2024.

Na de aankondiging van onze donderdagheadliner, Tool, is het nu tijd voor de twee headliners voor vrijdag 21 juni. De Amerikanen van Five Finger Death Punch sluiten af op de South Stage, terwijl de Britse heavymetallegendes Judas Priest onze North Stage afsluiten.

Met hun passage op GMM22 bewezen Ivan Moody en co klaar te zijn voor het grote werk… het afsluiten van onze South Stage. Sinds hun oprichting in 2005 is Five Finger Death Punch bezig met de wereld te veroveren met hun meedogenloze mix van metal, hardrock en nu-metal! Nummers als “Wrong Side of Heaven”, “Lift Me Up” en “The Bleeding” zijn steevast hoogtepunten tijdens de explosieve liveshows van Five Finger Death Punch.

Al meer dan 5 decennia lang staat Judas Priest bekend als een van de vaandeldragers van de heavy metal. Volgende zomer staan de Britten voor de 8e keer op de weide van Graspop Metal Meeting, dit keer om hun negentiende studioalbum “Invincible Shield” voor te stellen aan het Belgische publiek. Naast nieuw werk mogen de fans tijdloze klassiekers verwachten als “Painkiller”, “Breaking The Law” en “Living After Midnight”! 

De verkoop van GMM 2024 start op 25 november 2023 om 10 u via Ticketmaster.

Over GMM: Vier dagen, vijf podia. Oersterke headliners, jonge wolven, snelle blast beats, de grootste moshpits. Graspop Metal Meeting brengt voor de 27e keer de top van de metal- en hardrockscene naar België. Dessel zal weer daveren op zijn grondvesten. Het grootste en meest veelzijdige hardrock- en metalfestival van de Benelux vindt plaats van 20 t.e.m. 23 juni. GMM 2024, het hoogtepunt van het jaar dat met stip staat aangeduid in de agenda van iedere metalhead.

Stay metal, stay safe & take care.

GMM

Delen
Vorige TOOL eerste headliner op GMM 2024! Volgende Nieuwe headliners voor zaterdag 22 juni 2024.