TOOL eerste headliner op GMM 2024!

14 nov

Tool sluit South Stage af op donderdag 20 juni 2024.

Zet je schrap voor een trip door een sonisch universum boordevol hypnotiserende songs en verbluffende visuals. Op donderdag 20 juni 2024 sluit Tool onze South Stage af. De iconische progressieve metalband uit Los Angeles onder leiding van Maynard James Keenan komt voor het eerst naar GMM.

De Amerikaanse progressieve metalband Tool, die in 1990 in Los Angeles, Californië, werd opgericht, staat bekend om zijn straffe liveperformances, die zowel op muzikaal als visueel vlak indrukwekkend zijn. In 2019 verscheen, na 13 jaar wachten, hun recentste plaat “Fear Inoculum” met de Grammy-genomineerde songs "7empest" (Best Metal Performance) en "Fear Inoculum" (Best Rock Song). Typerend is hun complexe en experimentele muziekstijl, die invloeden heeft van progressieve rock, alternatieve metal- en artrock.

De ticketverkoop van GMM 2024 start op 25 november 2023 om 10 uur via Ticketmaster.

Over GMM: Vier dagen, vijf podia. Oersterke headliners, jonge wolven, snelle blast beats, de grootste moshpits. Graspop Metal Meeting brengt voor de 27e keer de top van de metal- en hardrockscene naar België. Dessel zal weer daveren op zijn grondvesten. Het grootste en meest veelzijdige hardrock- en metalfestival van de Benelux vindt plaats van 20 t.e.m. 23 juni. GMM 2024, het hoogtepunt van het jaar dat met stip staat aangeduid in de agenda van iedere metalhead.

Stay metal, stay safe & take care.

GMM

Delen
Volgende Vrijdag headliners voor GMM 2024!