Camping Boneyard

Zet je tent neer op camping Boneyard, vlak naast het festivalterrein. Super dichtbij de ingang, gratis toegankelijk voor elke festivalganger met een geldig festivalbandje, en de voorzieningen zijn ook prima. Geen zin om te slepen met kampeerspullen? Huur dan een tent die wij al voor jou opgesteld hebben in een afgezette zone vooraan. Niet gratis, maar wel heel erg makkelijk. 

OPENINGSUREN - VOORZIENINGEN - WAT MAG (NIET) - VOOR DE VEILIGHEID - FAQ BONEYARD

OPENINGSUREN

Camping Boneyard opent op woensdag om 15 u. en sluit zijn poorten pas weer op maandagmiddag. Op woensdag worden alleen festivalgangers met een combi plus ticket toegelaten. Bezoekers met een dag- en combi ticket krijgen toegang tot camping Boneyard op de dag dat hun festivalbandje geldig is vanaf 8u tot 12 u. de dag nadien.

VOORZIENINGEN

  • Er staan drie badhuizen op camping Boneyard. Het gebruik van de toiletten en wasbakken is gratis, net als het water aan de kraantjes. Voor een douchebeurt vragen we 1 GMM-munt.
  • Dure spullen laat je best niet achter in je tent. Berg ze op in een locker.
  • Extra voorzieningen voor bezoekers met een beperking vind je op de Inter-camping, helemaal vooraan camping Boneyard. Lees hier hoe je er een plek kan reserveren.

WAT MAG (NIET)

In het campingreglement van camping Boneyard lees je wat mag en niet mag. In ’t kort:

Thuislaten: alles op wielen breder dan 85 cm – droog ijs – drugs – fakkels – fornuizen – gasbranders – gasinstallaties – geluidsinstallaties – grote barbecues – kolenbarbarcues – wegwerpbarbecues – fietspomp – flyers – glas – kaarsen – huisdieren (behalve assistentiehonden) – messen –  partytenten groter dan 3x3m - scherpe voorwerpen – stroomgeneratoren – tapinstallaties – vuurwerk – vuurtjes –wapens (duh) - zakmessen - spades - tangen - boren - zagen - schreovendraaiers - bongs - waterpijpen. 

Mag mee: bolderkarren en wat dat ook op wielen tot 85 cm breed – parasols – partytenten tot 3x3m. Kijk hier welke cartridges voor campingvuurtjes toegelaten zijn.

VOOR DE VEILIGHEID

Mogelijk word je bij aankomst gefouilleerd en vragen we om de inhoud van je bagage te tonen. Weiger je dit (dat mag), dan zijn we genoodzaakt om de toegang te weigeren.

Op de camping hebben we brandgangen gemaakt, die absoluut altijd vrij moeten blijven. Tenten die de doorgang belemmeren, worden door onze campingverantwoordelijken zonder pardon verwijderd.

Vooraan camping Boneyard staat een permanent bemande hulppost van het Rode Kruis. Heb je medicijnen die koel bewaard moeten worden, dan kan dat in deze hulppost. Breng zeker ook een doktersverklaring mee.

FAQ CAMPING BONEYARD

 

Huur een tent

Huur een tent